Комплекс „Вейката“, с. Чакаларово

1067

Допълнителна информация

Комплекс "Вейката" се намира в село Чакаларово, на 45 км от град Кърджали и на 42 км от град Комотини (най-близкия гръцки град през ГКПП Маказа). Разположен е в непосредствена близост до най-южната точка на България (връх Вейката 1463м) - едно от най-красивите кътчета на Родопите.

Комплекс "Вейката" е съхранил традициите, стила и духа на Родопите. Предлага на своите гости уникални условия за почивка и отдих. Невероятната архитектура на старата българска къща, съчетана със съвременни удобства и обслужване, създава усещането за допълнителна топлина и уют.

Хотелската част на комплекса разполага с двойни, тройни стаи и апартамент, от терасите на които се открива великолепна гледка към планината, лятната градина и басейна. Всички стаи разполагат със: кабелна телевизия, безжичен интернет, климатик, самостоятелен санитарен възел.

За удобството на гостите, комплекса разполага със СПА релакс зона: парна баня, сауна, джакузи, басейн, също така и с лятна градина и супермаркет.

С настъпването на деня слънцето ни кара да излезем от затворените пространства и да прекараме повече време навън. Има различни варианти за това – може да се отдадете на разходка: поход до връх Вейката /1463 метра/, пещерите край село Кремен, посещение на Гърция, лов и риболов, спорт на открито или да си направите барбекю.

Свежият въздух, раззеленяващите се листа на дърветата и чистото небе със сигурност ще Ви заредят с положителна енергия и ще Ви накарат да усетите пленяващия дух на Родопите.

Местоположение


0887237323


Сподели!