Рудниците на цар Терес – Приключенски тиймбилдинг в Източните Родопи

781

area_1


Цена:  80 лв. на човек Мин. продължителност:  4 часа Подходящи месеци за провеждане:  Април, Май, Септември, Октомври и Ноември За екипи от 10 до 40 души Оценка:   8.91

Тиймбилдинг включващ в себе си приключенска игра в стил Индиана Джоунс, решаване на исторически и археологически казуси, преодоляване на препятствия от екстремен характер - катерене, спускане, тролей, въжен мост, травеси, махало и много други, които в два последователни дни трябва да ви отведат от "Изгубеният град", до тайнствените рудници на цар Терес дълбоко скрити в планината.

Една от най-големите тракийски загадки - скалните ниши.

ЦЕНА:

80 лв. на човек при група от 20 до 30 души.

За да Ви дадем цена при по-малки или по-големи групи, както и при програми с по-голяма продължителност и при желание за включване на допълнителни модули, е необходимо да изпратите запитване.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

- Транспортни разходи на екипа на Teambuilding Extreme за едно предварително ходене до района за оглед и подготовка на трасетата за приключенската игра; - Транспортни разходи на екипа на Teambuilding Extreme по време на тиймбилдинга; - Хонорари за 4 инструктори за 2 дни; - Разходи за материали, награди и други; - Разходи по организацията.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

- Нощувките, храната и транспорта на участниците от страна на поръчителя; - ДДС, защото не сме регистрирани по него; - 1-2 нощувки на 4-ма души от екипа на Teambuilding Extreme, които трябва да бъдат поети от поръчителя;

Екстремната част от приключението включва катерене по една големите скални формации в района.

Програмата може да бъде 1-дневна и 2-дневна. Програмата може да бъде направена в комбинация от няколко други наши програми в този район - приключенската игра "Изгубеният град" или културно-историческата игра "Загадката на Перперикон". Крайната цел на куеста е да бъдат открити древните тракийски рудници от които е било добивано златото за тракийските царе. Играта ще ви отведе да едно тайнствено и скрито в Източните Родопи селище. В продължение на 1 или 2 дни програмата ще бъде наситена с преодоляване на различни екстремни и логически задачи, разгадаване на мистериозни загадки, шифри, йероглифи и археологически казуси.

За повече информация: www.teambuilding-extreme.com
Сподели!Времето

Виж прогнозата