Зимна ваканция на хотел в Пампорово

Пампорово
Пампорово

Пампорово е един от най-обичаните зимни курорти в нашата страна и винаги си заслужава да го посетите по време на коледните и новогодишни празници. Ранните записвания за ски почивки и празнуване на нова година, Коледа или просто вашата дългоочаквана семейна почивка в Пампорово ви дават възможност не само да си осигурите чудесно място, където да прекарате, но и да спестите пари, защото колкото по-ранни са вашите резервации, толкова повече отстъпки използвате.

Не чакайте да запазите стаи в последния момент, особено ако държите да празнувате именно в Пампорово. Не мислете, че само вие планирате да се насочите към тази красива и атрактивна дестинация. Има доста желаещи да се забавляват и наслаждават на планината точно там.

Тъй като Пампорово предлага богат избор от хотели и възможности за практикуване на зимни спортове, интересът към курорта през снежните месеци на годината никога не стихва. Съответно, да се намери добра оферта за зимната ваканция става все по-трудно с приближаването й.

Курортът се отличава с традиции в ски почивките и предоставя наистина чудесна база и възможности за запалените скиори и любители на зимата.

Още от 60-те години на 20 век, тук прииждат туристи, които остават очаровани от емоциите и ски състезанията, на които стават зрители или участници.

Всяка година в Пампорово се провеждат редица състезания, в които взимат участие знаменити спортисти от цял свят. Голяма част от туристите подчертават, че курорта осигурява отлични условия за състезания за професионалните скиори и добра база за спорт за любителите на ски, сноуборд или просто разходка с лифт.

Пампорово
Пампорово

При резервация на вашата празнична новогодишна нощ или просто зимна ваканция в Пампорово можете да си ангажирате и карта за лифт, да посетите уроци по ски или да запишете децата си на такива. Зимата може да ви кали, тонизира и изпълни с положителен заряд, който няма как да придобиете в градски условия.

Възползвайте се от отличните условия, предоставени от ски центровете, разположени в курорта, а също така от възможността да наемете екипи и сноуборд оборудване и да повишите адреналина си с нови спортни изживявания. Можете да разчитате на ски гардеробите, отличните условия в хотелите, уютните ресторанти и чайни. Разбира се, не на последно място, можете да прекарате една незабравима новогодишна нощ, именно тук, високо в планината, по-близо до звездите и да си пожелаете една пълноценна и ползотворна нова година, изпълнена с радост, здраве и любов.

Всичко, което се иска от вас е да потърсите навреме подходяща оферта и да организирате почивката си, защото освен всичко друго, посрещането на новогодишната нощ и другите празници е и възможност да си починете добре. За да спестите време и нерви в търсене на място за релакс на вас и половинката ви, добър семеен хотел или просто къща за гости е най-добре да потърсите оферта в някой портал с предложения за почивки като Rooms.bg например. Специално за хотели в Пампорово ще откриете доста оферти тук http://www.rooms.bg/hotel-pamporovo.html. Подобно на другите каталози с оферти и тук ще откриете много детайлна информация за резервацията, условия по настаняването, галерия със снимки, забележителности в района. Естествено може да изпратите само запитване, а може да резервирате своята почивка бързо и лесно само за минути.

Източник: planinar.org

Сподели!