Беглика Фест

Това лято предстои осмото издание на Беглика Фест. Събитието ще се състои във времето между 25-ти и 28-ми август край язовир Голям Беглик в Родопите. Мотото на фестивалът тази година е – Пробуждане.

Беглика Фест е пространство за творческо себеизразяване и щадящо общуване, с и сред природата сред качествена музика, работилници, презентации, форуми, представления и изложби, вода, канута, приказки, чудесни хора и летни звезди.

Тази година фестивалът има своите традиционни три направления. Gene Keys България и Център Мандала са основните водещи в Здраве и Себепознание. Заедно с тях всеки от присъстващите ще се докосне до движението Фалун Дафа – редица семинари и практики, които ще запознаят с далечната източна практика. Приключенската програма се обогатява с предизвикателства по вода с ДИВИ, които ще учат на SUP (сърф с гребло). Обменът на знание ще бъде в няколко основни насоки – ще се говори за Нови форми на живот, Иновации, Storytelling и Работа в екип. Сетивните приключения Беглишки нинджи и Островът на тишинавтите ще предизвикат сетивата, а сцената ще бъде пълна с уникални творци. Освен Музикалната лаборатория за човека, на сцената на Беглика ще бъдат и Burak Malcok, енергичния [DUNKELBUNT] и носителите на Грами Deep Forest. Към тях се присъединяват шведското етно чудо Markandeya, гръцките фурии Koza Mostra, пленяващата Влада Томова, лъчезарните Авигея и енергията на Man of No Ego. Към всичко това – добавете и цветовете на изкуството на Цирков театър „Нибрай“, Playback театър „Тук и сега“, Цирк Combino.

Информация за участие и доброволчество на фестивала, както и детайли по настаняването и транспорта можете да откриете на сайта на фестивала beglika.org.

Източник: beglika.org

Сподели!