Тази вечер е „Нощта на Орфей“ с участието на рокгрупа „Диана Експрес“

Легендарната българска рокгрупа „Диана Експрес“ ще изнесе концерт на тракийското светилище край момчилградското село Татул.

Рокдинозаврите ще са гвоздеят в програмата на десетото издание на фестивала „Нощта на Орфей“, който се организира от община Момчилград. Фестът ще се проведе днес 18 юни, от 20:30  часа край археологическия комплекс.
Това е първото гостуване на рокаджиите в района за последните 2 десетилетия. „Диана Експрес“ ще изпълни вечните си хитове, с които са израсли поколения българи.
Освен рокдинозаврите в „Нощта на Орфей“ ще могат да се чуят изпълненията на трио „Хот Тринг“. Техните парчета са в стил латино.
По традиция всички дошли на фестивала ще бъдат посрещнати от домакините Традиционно гостите на феста ще бъдат посрещани с чаша вино. Организаторите на „Нощтна на Орфей“ обещават невероятни изпълнения на балет Fire Soul и незабравимо огнено шоу.
Осигурен е  безплатен транспорт за желаещите да посетят фестивала. Автобуси ще тръгнат в 19 часа от паркинга на Дома на културата в Кърджали. В Момчилград автобусите ще тръгнат в 19,30 часа от паркинга пред общината.
Сподели!