Нов незаменим предмет за пътуване ще излезе на пазара

nod

Спането по време на път може да е доста дискомфортно занимание. Дори леко наклонени седалките не са удобни за спокоен сън. Ако все пак сте успели да заспите, съвсем скоро може да ококорите очи, защото главата ви се е килнала надолу и нежеланото й движение ви изтръгва от съня. Новото изобретение, което подобрява шансовете за качествено поспиване, се нарича Нод Под. То се състои от две части – Нод и Под.

Нод представяла вид възглавница, която напомня на хамак за глава. Той е закачен за седалката и придържа главата вдигната, но в същото време отпусната. Създателите на новата възглавница твърдят, че тя подобрява комфорта, като поддържа правилен ъгъл на тялото. Главата трябва да стои изправена на 90 градуса, което е трудно да се постигне, без спомагателно средство. Нод предлага тъкмо това.

pod

Другата част от новият аксесоар за път е Под. Той прилича на лека връхна дреха с качулка, която е непромокаема и издържлива на вятър. Тъй като не е ясно с какви условия човек трябва да се справя по време на път, Под осигурява комфорт като предпазва тялото от атмосферните влияния, а заради своята дължина и покривност ви отделя от мръсотията.

Двете части се съхраняват в обща компактна опаковка.


Източник: brat-bg.com

Сподели!