Жени на колела в Пампорово през уикенда

Десетки представителки на нежния пол ще се включат в дамски вело лагер
За трета поредна година в Пампорово ще се организира специален „байк“ уикенд насочен към всички представителки на нежния пол. Целта на организаторите е да съберат на едно място повече дами, които да се престрашат да карат колело в планината и да придобият нови умения.
Велопарк Пампорово предлага отлични условия, както за начинаещи планински колоездачки, така и за по-напредналите, а за да могат да се насладят максимално на изживяването участничките ще бъдат разделени на групи спрямо уменията си и ще карат с момичета на сходно ниво. Целта е всяка една участничка  да се отпусне максимално и да прекара един чудесен уикенд в планината с нови приятели.
Участието в лагера е безплатно и в него могат да се включат всички желаещи дами, които могат да карат колело и имат смелостта да се спуснат по планинските пътеки. За целта е необходимо да се регистрират предварително онлайн тук или да дойдат на място в Пампорово.
За безпроблемното пребиваване на момичетата в парка и трупането на нови знания, ще се грижи екипа на Велопарк Пампорово и Райдърс Юнайтед, които ще се постараят всяка участничка да получи необходимото внимание и да кара колело по съобразени с възможностите и маршрути.
Специално за дамския байк лагер организаторите са договорили преференциални цени за настаняване в хотел Орловец 5*, които предлагат настаняване с включена флекси лифт карта и/или колело, както и ползване на басейн, фитнес, сауна, парна баня и други екстри от които ще могат да се възползват всички участнички и техните придружители. Повече информация тук.
Организираната програма ще започне на 13.08, събота в 11:30 на плац Студенец, където всички ще се запознаят, оборудват и ще потеглят към трасетата. В неделния ден срещата ще бъде в 9:00 сутринта, отново на плац Студенец.
Организаторите от Велопарк Пампорово и женската организация Wildberries приканват всички дами да се престрашат и да се включат в едно много интересно и различно събитие и обещават един чудесен уикенд в планината с хубави хора и много емоции!
За допълнителна информация:
Ема Паунова
ema@conceptcreative.org
0893 831 559
Източник: smolyandnes.com
Сподели!